Välittäjät

                                  Rita Kankaanpää

                           Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja  LKV, LVV, KiAT

                                           Puh. 0400 433948   s-posti: rita.kankaanpaa@kivilinnalkv.fi

Toimin Kiinteistönvälitys Kivilinnan yrittäjänä ja minulla on useiden vuosien kokemus yrittäjyydestä, kiinteistöalasta, useamman talon suunnittelusta ja omakotitalojen rakentamisprojektien vetämisestä sekä asiakaspalvelusta. Tarjoan ammattitaitoista, asiakaslähtöistä ja hyvän välitystavan mukaista kiinteistönvälityspalvelua.

Tarjoan notariaattipalveluja kuten kaupanvahvistus, arviokirjat, kauppakirjat, testamentit, lahjakirjat, avioehdot, yksilöidyt valtakirjat, edunvalvontavaltuutukset, hallinnanjako- sopimukset sekä lainhuutohakemukset. Annan neuvontaa kiinteistöihin tai asunto-osakkeisiin liittyen. Toiminta alueeni on 100km säteellä Tampereelta.

Soita ja kutsu minut arviokäynnille tai nähdään toimistolla.
                          Petri Vuorela

                                                Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

                                        Puh. 040 5826123    s-posti: petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

Olen osakas Kivilinnassa ja toiminut yrittäjänä vuodesta 1999, josta kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2010. Pidän ihmisten parissa työskentelemisestä, ja sytyn haasteista. Olen saanut myyjiltä sekä ostajilta paljon positiivista palautetta mm. neuvottelutaidoistani ja periksiantamattomuudesta, joiden avulla vien toimeksiannot maaliin. Vahvuuksiani ovat monipuolisuus, pitkäjänteisyys sekä paikallistuntemus. Hoidan ammattitaitoisesti kaikentyyppisten asuntojen, liike- ja toimitilojen myynnit, vuokraukset sekä ostotoimeksiannot. Tarvittaessa järjestän myös räätälöidyt remonttipalvelut omien luotettavien yhteistyökumppaneiden kautta sekä ostajille että myyjille. 

Mikäli itselläsi tai tutullasi on muutto suunnitteilla, ota vain yhteyttä minuun, niin laitetaan kaikki asuntoon liittyvät asiat kerralla kuntoon. Olen täällä Sinua varten!                              Eetu Laukkanen      

                                       Asuntomyyjä, osakas

                               Puh. 044 2526392 S-posti: eetu.laukkanen@kivilinnalkv.fi         

Ammattimaista asiakaspalvelua, nykymaailman modernia asuntojen välitystä ja kaiken kaikkiaan asiointia, mihin et varmasti tule pettymään. Jos mietit asuntosi myymistä tai uuden asunnon ostamista, tästä et halua jäädä paitsi.

Moikka, olen Eetu, uuden sukupolven asuntomyyjä. Välitystehtävissäni on tärkeää, että toiveesi otetaan huomioon, ja tehdään yhdessä vaivattomin ja kannattavin tapa laittaa asunnot liikkumaan - tämän vuosikymmenen tyyliin. Takaan asunnoista parhaan mahdollisen hinnan ja viipyilemättömän aikataulun.

Jääkiekkotaustani on muokannut minusta helposti lähestyttävän, periksiantamattoman ja luotettavan joukkuepelaajan, joka saa asiat hoidettua riippumatta sen monimutkaisuudesta. Kiertäessä ympäri suomea kiekkoilun parissa on tullut tutuksi niin monet kaupungit kuin ihmisetkin. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Toiminta-alueeni ei suinkaan ole ainostaan Tampere, vaan välitystystehtävät onnistuvat aina Pirkanmaalta Uudellemaalle asti. 

Soita tai laita viestiä tulemaan, niin siitä se alkaa.

                                  Tilaa palvelumme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.