Välittäjät

Rita Kankaanpää

Toimitusjohtaja, laillistettu kiinteistönvälittäjä, 

julkinen kaupanvahvistaja  

LKV, LVV, KiAT

                                           Puh. 0400 433948   s-posti: rita.kankaanpaa@kivilinnalkv.fi

Toimin Kiinteistönvälitys Kivilinnan yrittäjänä ja minulla on vuosien kokemus myynnistä, kiinteistöalasta, useamman talon suunnittelusta ja omakotitalojen rakentamisprojektien vetämisestä sekä asiakaspalvelusta. Tarjoan ammattitaitoista, asiakaslähtöistä ja hyvän välitystavan mukaista kiinteistönvälityspalvelua.

Tarjoan notariaattipalveluja kuten kaupanvahvistus, arviokirjat, kauppakirjat, testamentit, lahjakirjat, avioehdot, yksilöidyt valtakirjat, edunvalvontavaltuutukset, hallinnanjakosopimukset sekä lainhuutohakemukset kohtuullisella hinnalla. 

Annan neuvontaa kiinteistöihin tai asunto-osakkeisiin liittyen. Toiminta alueeni on 100km säteellä Tampereelta.

Soita ja varaa aika tapaamiseen.


Petri Vuorela

                          Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

                                        Puh. 040 5826123    s-posti: petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

Olen osakas Kivilinnassa ja toiminut yrittäjänä vuodesta 1999, josta kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2010. Pidän ihmisten parissa työskentelemisestä, ja sytyn haasteista. Olen saanut myyjiltä sekä ostajilta paljon positiivista palautetta mm. neuvottelutaidoistani ja periksiantamattomuudesta, joiden avulla vien toimeksiannot maaliin. Vahvuuksiani ovat monipuolisuus, pitkäjänteisyys sekä paikallistuntemus. Hoidan ammattitaitoisesti kaikentyyppisten asuntojen, liike- ja toimitilojen myynnit, vuokraukset sekä ostotoimeksiannot. Tarvittaessa järjestän myös räätälöidyt remonttipalvelut omien luotettavien yhteistyökumppaneiden kautta sekä ostajille että myyjille.

Asiakkailtani tullutta palautetta:

"Kiitokset Petrille hyvästä välitystyöstä asunnon ostossa ja ystävällisistä neuvoista. Kaikenkaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun."

"Toiminta oli todella nopeaa ja sujuvaa: soitto välittäjälle, asuntoon tutustuminen, tarjouksen teko ja tieto tarjouksen hyväksymisestä tapahtuivat kaikki 24 tunnin sisällä. Myös sähköposteihin tuli vastaus aina nopeasti."

"Asiantunteva, erittäin ystävällinen. Ei ongelmia. Suosittelen."

"Petristä tuli heti ensitapaamisella ammattitaitoinen ja lämminhenkinen kuva. Kaikki käytännön asiat sujuivat todella mallikkaasti läpi ostoprosessin, ja saimme vuolaisiin kyselyihimme aina perusteelliset vastaukset. Kiitos! :)"

"Välittäjä selvitti asunnon ja taloyhtiön kaikki tiedot, laati erinomaisen kuvallisen myyntiesittelyn, hoiti esittelyt hyvin (en ollut läsnä), tuli useita ostotarjouksia ja kilpailutti ehdokkaat. Saatiin parempi hinta kuin oli hintapyyntö. Kokonaiskuva erinomainen."

Mikäli itselläsi tai tutullasi on muutto suunnitteilla, ota vain yhteyttä minuun, niin laitetaan kaikki asuntoasiat kerralla kuntoon.

Olen täällä Sinua varten!


Erkki Voitila

Kiinteistönvälittäjä LKV

Home Trader koulutuksessa olen päivittänyt asuntokaupan tietojani (LKV tutkinto vuodelta 1992).

Koulutukseen liittyvän palkattoman harjoittelun suoritan Kivilinna Oy LKV:ssä.

Harjoittelutyönä minulla on ostotoimeksiannon toteutus. Tarkoituksenani on toteuttaa jonkun unelma kodista, sijoitusasunnosta tai vapaa-ajanasunnosta.

Ideahan on yksinkertainen: sinä kerrot mitä ja mistä haluat, sovimme sopimuksemme ehdot ja minä käärin hihat.

Jos löydän sinulle sopivan kohteen sinulle sopivaan hintaan, niin sinä maksat sopimamme palkkion Kivilinna LKV:lle.

Ellen löydä, niin sinulle ei tule mitään kuluja.

Kiinteistönvälitys Kivilinna Oy LKV:n yleiset hinnat, sopimus ym. ehdot löydät kivilinnalkv.com.

Erkki Voitila p. 04578725952 erkki.voitila@gmail.com