Välittäjät

                                  Rita Kankaanpää

                           Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja  LKV, LVV, KiAT

                                           Puh. 0400 433948   s-posti: rita.kankaanpaa@kivilinnalkv.fi

Toimin Kiinteistönvälitys Kivilinnan yrittäjänä ja minulla on useiden vuosikymmenten kokemus yrittäjyydestä, kiinteistönvälityksestä, useamman talon suunnittelusta ja omakotitalojen rakentamisprojektien vetämisestä sekä asiakaspalvelusta. Tarjoan ammattitaitoista, asiakaslähtöistä ja hyvän välitystavan mukaista kiinteistönvälityspalvelua.

Tarjoan notariaattipalveluja kuten kaupanvahvistus, arviokirjat, kauppakirjat, testamentit, lahjakirjat, avioehdot, yksilöidyt valtakirjat, edunvalvontavaltuutukset, hallinnanjako- sopimukset sekä lainhuutohakemukset. Annan neuvontaa kiinteistöihin tai asunto-osakkeisiin liittyen. Toiminta alueeni on 100km säteellä Tampereelta.

Soita ja kutsu minut arviokäynnille tai nähdään toimistolla.
                          Petri Vuorela

                                                Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

                                        Puh. 040 5826123    s-posti: petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

Olen osakas Kivilinnassa ja toiminut yrittäjänä vuodesta 1999, josta kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2010. Pidän ihmisten parissa työskentelemisestä, ja sytyn haasteista. Olen saanut myyjiltä sekä ostajilta paljon positiivista palautetta mm. neuvottelutaidoistani ja periksiantamattomuudesta, joiden avulla vien toimeksiannot maaliin. Vahvuuksiani ovat monipuolisuus, pitkäjänteisyys sekä paikallistuntemus. Hoidan ammattitaitoisesti kaikentyyppisten asuntojen, liike- ja toimitilojen myynnit, vuokraukset sekä ostotoimeksiannot. Tarvittaessa järjestän myös räätälöidyt remonttipalvelut omien luotettavien yhteistyökumppaneiden kautta sekä ostajille että myyjille. 

Mikäli itselläsi tai tutullasi on muutto suunnitteilla, ota vain yhteyttä minuun, niin laitetaan kaikki asuntoon liittyvät asiat kerralla kuntoon. Olen täällä Sinua varten!                                  Tilaa palvelumme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.