Kohteemme
Uusimpia kohteitamme

Vänninkorventie 42, Sastamala

Maatila, 6h+k+s+hevostalli+konehalli+siilo

Hevosharrastajan unelma vapautumassa Masosta, Nokian-Sastamalan rajalta.
Yli 2 hehtaarin tilukset, joista iso osa valmiiksi aidattuna hevosten laiduntamiseen.
Eu-direktiivit täyttävä hevostalli, joka on rakennettu vanhaan navettarakennukseen.
Tällä hetkellä karsinat kahdelle hevoselle ja yhdelle ponille. Lisäkarsinat helppo tehdä yhteensä kuudelle hevoselle.
Pihapiirissä hirsirunkoinen päärakennus, tiilirunkoinen hevostallirakennus lisätiloineen, ja jossa on koko rakennuksen mittainen yläparvi, johon ajoluiska. Vieressä lasikuituvuorattu siilo, jonka takana suuli.
Tilalla valtavan kokoinen metallirunkoinen ja peltikattoinen konehalli, joka on helppo muokata vaikka maneesiksi. Lisäksi tilan sisääntuloportin vieressä maakellari.
Hyvät nopeat yhteydet joka suuntaan.
Vaihdossa mahdollista ottaa osasuorituksena kauppahinnasta yksiö/kaksio.
Tutkitaan tapauskohtaisesti.

Hp. 229 500 eur.

https://old.etuovi.com/kohde/9701547


ESITTELYT: Ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva yksityisesittelyaika.
Tervetuloa tutustumaan!

Lisätiedot ja esittelyt:
Petri Vuorela, LKV
Puh. 040 5826 123
petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

Tuulensuuntie 13, Ikaalinen


Hyvällä sijainnilla, järven läheisyydessä oleva kodikas omakotitalo, jossa viihtyisät oleskelu alueet vehreässä puutarhassa. Useita tunnelmaa tuovia tulisijoja. Keittiö, johon mahtuu isokin perhe viettämään aikaa.Tämä lapsiperheelle mainio ja edullinen koti. Pienellä pintojen päivityksellä saat siitä juuri sinun näköisen kodin.

- sähköt uusittu alakerta ja kellarikerros v.1989
- käyttövesiputket ja viemärit uusittu v.1989
- saunaosasto ja keittiö uusittu v.1998
- ulko-ovet ja rappuset v.1999
- katto ja sadekourut, syöksyt, tikkaat sekä piipun pellitykset ja
  piipun hattu v.2003.
https://old.etuovi.com/kohde/9511582

Hp.99.000 eur.


Soita ja varaa esittely oman aikataulusi mukaan tai kysy seuraavasta yleisesittelyn ajasta.
Esittely/ myynti:
Rita Kankaanpää
puh. 0400 433948
rita.kankaanpaa@kivilinnalkv.fi

Leivinpolku 9, Kangasala

Lomakiinteistö

Heti vapaa kukkulan kuningas!
Roineen vesistön Lempiönlahden rantamaisemista vapautuva vapaa-ajan asunto, johon uskomattoman nopeat yhteydet. Esim. Kangasalan keskustasta vain reilu 10 minuuttia, Treelta n. 25 minuuttia.
Käyttöoikeus vesialueisiin ja yhteisrantaan, johon saatavilla venepaikka.
Alueen ylimmällä näköalapaikalla, kalliolla tukevasti seisova mökki n. 20 m2, jossa sähköt, seinässä sähköpatteri, puulämmitteinen liesi, keittiönurkkauksessa kahden levyn sähköliesi (pöytämalli), Biolanin harmaavesisuodatin, ja vuonna 2012 uusittu Weckmanin teräskatto.
Mökin alla kellarissa tuulettuva kalliopohjainen säilytystila, joten tämän mökin rakenteet ovat varmasti kuivat.
Mökin edustalla kallioon porattu lipputangon kiinnityspalkki, joka on hyödynnettävissä.
Pysäköintipaikka omalla tontilla mökin edustalla alhaalla, kätevästi Leivinpolun vieressä.
Mökistä käynti alas keskelle tiluksia puurappuja pitkin suojaisaan puulämmitteiseen n. 20 m2 saunarakennukseen, jossa ei sähköjä. Saunarakennuksen saunatupa pintaremontoitu v. 2012, joten sielläkin on viihtyisät yöpymistilat.
Saunarakennukseen uusittu myös vuonna 2012 Weckmanin teräskatto.
Kattoremontit teetetty ammattilaisilla, ja maksukuitti erittelyineen on saatavilla.
Saunarakennuksen vieressä alkuperäinen kaivo.
Lisäksi vuonna 2012 rakennettu saunan taakse erillinen (hajuton) Biolanin kompostikäymälä, joka on helposti tyhjennettävissä.

https://old.etuovi.com/kohde/9406313

Hp. 39 900 eur

Ota yhteyttä, niin sovitaan yksityisesittelyaika tähän viehättävään kohteeseen!
Lisätiedot ja esittelyt:
Petri Vuorela, LKV
puh. 040 5826 123
petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

Hasselbackantie 1 C 8, Nokia

rivitalo

Huikealta paikalta Hasselbackan arvostetulta alueelta vapautumassa kodikas kaksio, josta vain n. 100 metriä Pyhäjärven rantaan pähkinäpuiden välissä polveilevaa tunnelmallista kävelytietä pitkin. Rannassa laituri, uinti- ja venepaikkoja.
Asunnon ulko-ovelta avautuvat upeat ulkoilumaastot. Autopaikka kuuluu huoneistoon.
Olohuoneen jatkeena viihtyisä iso katettu terassi, jonka vieressä myös viherpiha-alue, jota ympäröivät korkeat pensasaidat. Olohuoneessa varaava takka. Keittiön koneita ja pesuhuoneen kalusteita uusittu. Omatonttinen hyvin hoidettu taloyhtiö. 

https://old.etuovi.com/kohde/9947620?sc=LRnokia_hasselbacka&pos=1

 
Lisätiedot ja esittelyt:
Petri Vuorela, LKV
puh. 040 5826 123
petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

Kotviontie 66, Ruovesi

Toteuta unelmasi, yhdistä vakituinen ja vapaa-ajan asuminen! Laadukas ja näyttävä talo Ruoveden rannalla, joka yhteydessä Näsijärveen. Helppohoitoinen ja tasainen, osittain metsäinen tontti (6030m2), jolla omaa Ruoveden rantaviivaa n.50m. Luonnonhiekka ja kovapohjainen, lapsiystävällinen ranta. Tila sijaitsee kauniilla Kotvionniemen halutulla alueella ja täysin omassa yksityisyydessä puisto-alueen vieressä. Tien päässä olevana, ei läpikulkuliikennettä tai muitakaan häiriötekijöitä. Anna siis sykkeesi laskea, rentoudu ja voi hyvin kotona.

https://www.etuovi.com/kohde/9720601?haku=M1408784196

Hp.319 000 eur.

Esittely/myynti: Rita Kankaanpää Puh. 0400 433948 

rita.kankaanpaa@kivilinnalkv.fi

Harjannepolku 1, Hämeenkyrö

Rauhalliselta Tuokkolan asuinalueelta vapautumassa v.2008 valmistunut omakotitalo, josta lyhyt ja turvallinen kävelymatka (alikulkutunneli) uudehkolle ala-asteelle ja ylä-asteelle, lukioon sekä palveluihin. Talo on hyvin tehty ja on valoisa, jonne näyttävistä, isoista ikkunoista suorastaan tulvii valoa. Olohuoneen jylhä sisäkatto on vailla vertaansa.

hp.219 000 eur.

Esittely/ myynti: Rita kankaanpää puh. 0400 433948

https://www.etuovi.com/kohde/9791632


Sillansalmentie 23 A, Kangasala

Liuttu

MYYTY! 

Hienolta paikalta Pitkäjärven / Kaukajärven rantamaisemissa on vapautumassa laadukas paritalon puolikas, jossa mm. maalämpö viilennystoiminnalla, koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla, vesikiertoinen lattialämmitys kauttaaltaan ym. ym. Tämä omalla tontilla sijaitseva viihtyisä asumus on valmistunut vuonna 2005. Alkuperäinen omistaja myy. Rakennusteknisesti laadukkaasti toteutettu, ja pintamateriaalit / keittiökoneet ja -kalusteet ovat valittu kestävyyttä ja helppohoitoisuutta silmällä pitäen (=kalliit materiaalit). Myös radonputkitus asennettu oikeaoppisesti vesikatolle asti. Autopaikat kolmelle autolle, joista 2 autopaikkaa katoksessa kätevästi asunnon ulko-ovea vastapäätä, ja lisäksi 1 autopaikka autokatoksen ulkopuolella tien puoleisessa päädyssä. Ilmainen vieraspysäköinti useammallekin autolle taloa vastapäätä tien toisella puolella, jos tulee paljon vieraita. Yläkerran parvekkeelta näkyy Pitkäjärvi puiden lomasta. 

Takapihalla tilava katettu terassi, josta käynti suojaisalle omalle viheralueelle. Yläkerran takkahuone muutettavissa tarvittaessa helposti neljänneksi makuuhuoneeksi. Uimarantaan on vain muutaman minuutin päässä. Koulut ja päiväkodit on turvallisen kävelymatka. Hyvät ja nopeat yhteydet kaikkialle. 

Todella edulliset asumiskulut, vain n. 300 € / kk, sisältäen aivan kaiken (mm. vakuutukset, kiinteistöverot, vedet, jätteet, sähköt ym.) Kiinteistö on hyvin hoidettu: Tiilikatto on pesty ja suojakäsitelty v. 2017, jolloin myös koko talo on huoltomaalattu. Valmius hälytys- / valvontajärjestelmän asennuksille, putkitukset valmiina. 

Kuntotarkastus suoritettu vuonna 2009. Raportti saatavilla. 

Ota yhteyttä, niin sovitaan kiireetön yksityisesittely, että pääset fiilistelemään tätä unelmakohdetta. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Lisätiedot ja esittelyt: Petri Vuorela, LKV p. 040 5826 123 petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

Katso myös oheinen videoesittely.

https://www.youtube.com/watch?v=mBpCdd1HIyM

Paatialantie 8, Kangasala

Sahalahti

MYYTY! Keskustan palvelujen tuntumassa vapautumassa tarvittaessa nopeastikin tämä viihtyisä ja valoisa kokonaisuus, jossa on todella tilava takapiha, jota kiertää koira-aitaus. Takapihalta ei näköyhteyttä naapureihin, joten saunan jälkeen saat vilvoitella rauhassa terassilla. Etupihalla kolmen auton katos sähköineen. Keittiö ja alakerran erill.wc uusittu 2017 + paljon muuta jo aiemmin. Talon vieressä erillinen ulkovarastorakennus. Katso kohteen tarkka sijainti oheiselta kartalta. 

Ota yhteyttä, niin sovitaan yksityisesittelyaika. Tervetuloa ihastumaan! Lisätiedot ja esittelyt: Petri Vuorela, LKV puh. 040 5826 123 petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

https://www.etuovi.com/kohde/9934066?haku=M1378281523


Härmälänkatu 30 A 10, Tampere


Huipputilaisuus ensiasunnon ostajalle / asuntosijoittajalle: Jykevästä remontoidusta kivitalosta vapautumassa ylimmän kerroksen päätykaksio, josta vehreät näkymät kahteen suuntaan. Hyvät yhteydet. Bussipysäkit melkein vieressä Nuolialantiellä, tai hyötyliikunnalla Pyhäjärven rantaa pitkin kävely-/pyöräteitä keskustaan vain reilu 3 km. Ota yhteyttä, niin sovitaan yksityisesittelyaika. 

Tervetuloa ihastumaan! Lisätiedot ja esittelyt:

 Petri Vuorela LKV, puh. 040 5826 12, petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

https://www.etuovi.com/kohde/9890064?haku=M1386642423

Poukamankatu 4 G, Tampere

MYYTY! Hieno, kauttaaltaan uusittu iso rivitalon päätyhuoneisto erinomaisella paikalla Etelä-Hervannassa, lähellä Suolijärveä. Huoneisto sijaitsee metsän vieressä, ei läpikulkuliikennettä ja turvallinen asuinpaikka lapsiperheelle, jossa on tilaa harrastaa. Asunnossa täysin uusittu keittiö, joka soveltuu vaativallekin kulinaristille. Alakerran saunaosaston yhteydessä varaava takka, joka luo oman tunnelmansa sekä etelään päin oleva koko huoneiston levyinen (11m pitkä) iso parveke, johon mahtuu useampikin pöytä. Yhtiö on oma tonttinen. Tästä pitkäksi aikaa huoletonta, remonttivapaata asumista! Autotallipaikka autolle.

 Esittelyt/ myynti: Rita Kankaanpää puh. 0400433948 rita.kankaanpaa@kivilinnalkv.fi

https://www.etuovi.com/kohde/9929442?haku=M1386194377Tuulensuuntie 3, Ikaalinen

(Etuovessa kohde: 9702214)

Hyvällä pohjaratkaisulla oleva kolmio Ikaalisten keskustassa palveluiden ja järven lähellä. Huoneisto on valoisa ja ruokailutilasta näkymä Kyrösjärvelle. Kylpyhuoneeseen on laitettu oma sauna, jossa voi helposti nauttia makoisista löylyistä. Kivana yksityiskohtana ruokailutilan hyvin valoa tuovat kulmaikkunat.
Taloyhtiöllä upea laitettu saunaosasto, jonka yhteydessä lasitettu parveke järvelle päin.
Asunto on siisti ja hyvin pidetty. Taloyhtiöllä on hyvä maksuvalmius ja ei ole lainaa, vaikka tehty paljon uudistuksia.
Mahdollisuus venepaikkaan kävelymatkan päässä. Huoneisto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa.
Muuttamaan pääset nopeasti.
Soita ja varaa aika esittelyyn!
Esittely/ myynti:
Rita Kankaanpää
0400 433948

https://old.etuovi.com/kohde/9702214?haku=M1369710497

Kirkkotie 101, Tampere

(Etuovessa kohde: 9854221)

MYYTY! Loiva etelärinnetontti upeilla näkymillä. Rantaoikeus sekä oikeus vesialueisiin. Pihaliittymä tontille tulee olemaan Tapulilahdentieltä.
Ajoaika Treen keskustasta vain alle 1/2 h.
Veneyhteydet Näsijärven vesistöä pitkin etelään Treelle ja pohjoisiin Virroille asti. Maisansalon vierasvenesatama, kesäterassi, ravintolapalvelut yms. noin 3 km päässä.
Tästä edullisesti tontti, jolle voit rakentaa unelmiesi talon ympärivuotiseen asumiseen, ja saat kaupan päälle kesämökin kaltaisen luonnonrauhan sekä puiden välistä pilkottavat näköalat Näsijärven vesistön Kirkkojärvelle, johon syysmyrskyt eivät pääse puhaltamaan isoilta vesiltä Teiskonsalmen läpi.
Tämä tontti kuuluu Tampereen Teiskon kirkonseudun osayleiskaavaan, jonka Aitolahti-Teisko rantayleiskaavaan 1989 tehdyn muutoksen mukaan kyseinen AO-3 merkitty asuntoalue on varattu erillispientaloille.
Tampereen kaavoituksen mukaan tälle tontille saa hakea poikkeuslupaa.
Tällöin asuinrakennuksen kerrosala voisi maksimissaan olla 300 m2.
Kunnallistekniikka tontin vieressä.Lisätiedot ja esittelyt:
Petri Vuorela, LKV
puh. 040 5826 123
petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

https://www.etuovi.com/kohde/9854221?sc=A2288P-A2288P&pos=1