Kohteemme
Uusimpia kohteitamme

Kotviontie 66, Ruovesi

Toteuta unelmasi, yhdistä vakituinen ja vapaa-ajan asuminen! Laadukas ja näyttävä talo Ruoveden rannalla, joka yhteydessä Näsijärveen. Helppohoitoinen ja tasainen, osittain metsäinen tontti (6030m2), jolla omaa Ruoveden rantaviivaa n.50m. Luonnonhiekka ja kovapohjainen, lapsiystävällinen ranta. Tila sijaitsee kauniilla Kotvionniemen halutulla alueella ja täysin omassa yksityisyydessä puisto-alueen vieressä. Tien päässä olevana, ei läpikulkuliikennettä tai muitakaan häiriötekijöitä. Anna siis sykkeesi laskea, rentoudu ja voi hyvin kotona.

https://www.etuovi.com/kohde/9720601?haku=M1408784196

Esittely/myynti: Rita Kankaanpää Puh. 0400 433948 

rita.kankaanpaa@kivilinnalkv.fi

Harjannepolku 1, Hämeenkyrö

Rauhalliselta Tuokkolan asuinalueelta vapautumassa v.2008 valmistunut omakotitalo, josta lyhyt ja turvallinen kävelymatka (alikulkutunneli) uudehkolle ala-asteelle ja ylä-asteelle, lukioon sekä palveluihin. Talo on hyvin tehty ja on valoisa, jonne näyttävistä, isoista ikkunoista suorastaan tulvii valoa. Olohuoneen jylhä sisäkatto on vailla vertaansa.

Esittely/ myynti: Rita kankaanpää puh. 0400 433948

https://www.etuovi.com/kohde/9791632


Sillansalmentie 23 A, Kangasala

Liuttu

VARATTU! 

Hienolta paikalta Pitkäjärven / Kaukajärven rantamaisemissa on vapautumassa laadukas paritalon puolikas, jossa mm. maalämpö viilennystoiminnalla, koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla, vesikiertoinen lattialämmitys kauttaaltaan ym. ym. Tämä omalla tontilla sijaitseva viihtyisä asumus on valmistunut vuonna 2005. Alkuperäinen omistaja myy. Rakennusteknisesti laadukkaasti toteutettu, ja pintamateriaalit / keittiökoneet ja -kalusteet ovat valittu kestävyyttä ja helppohoitoisuutta silmällä pitäen (=kalliit materiaalit). Myös radonputkitus asennettu oikeaoppisesti vesikatolle asti. Autopaikat kolmelle autolle, joista 2 autopaikkaa katoksessa kätevästi asunnon ulko-ovea vastapäätä, ja lisäksi 1 autopaikka autokatoksen ulkopuolella tien puoleisessa päädyssä. Ilmainen vieraspysäköinti useammallekin autolle taloa vastapäätä tien toisella puolella, jos tulee paljon vieraita. Yläkerran parvekkeelta näkyy Pitkäjärvi puiden lomasta. 

Takapihalla tilava katettu terassi, josta käynti suojaisalle omalle viheralueelle. Yläkerran takkahuone muutettavissa tarvittaessa helposti neljänneksi makuuhuoneeksi. Uimarantaan on vain muutaman minuutin päässä. Koulut ja päiväkodit on turvallisen kävelymatka. Hyvät ja nopeat yhteydet kaikkialle. 

Todella edulliset asumiskulut, vain n. 300 € / kk, sisältäen aivan kaiken (mm. vakuutukset, kiinteistöverot, vedet, jätteet, sähköt ym.) Kiinteistö on hyvin hoidettu: Tiilikatto on pesty ja suojakäsitelty v. 2017, jolloin myös koko talo on huoltomaalattu. Valmius hälytys- / valvontajärjestelmän asennuksille, putkitukset valmiina. 

Kuntotarkastus suoritettu vuonna 2009. Raportti saatavilla. 

Ota yhteyttä, niin sovitaan kiireetön yksityisesittely, että pääset fiilistelemään tätä unelmakohdetta. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Lisätiedot ja esittelyt: Petri Vuorela, LKV p. 040 5826 123 petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

Katso myös oheinen videoesittely.

https://www.youtube.com/watch?v=mBpCdd1HIyM

Paatialantie 8, Kangasala

Sahalahti

MYYTY! Keskustan palvelujen tuntumassa vapautumassa tarvittaessa nopeastikin tämä viihtyisä ja valoisa kokonaisuus, jossa on todella tilava takapiha, jota kiertää koira-aitaus. Takapihalta ei näköyhteyttä naapureihin, joten saunan jälkeen saat vilvoitella rauhassa terassilla. Etupihalla kolmen auton katos sähköineen. Keittiö ja alakerran erill.wc uusittu 2017 + paljon muuta jo aiemmin. Talon vieressä erillinen ulkovarastorakennus. Katso kohteen tarkka sijainti oheiselta kartalta. 

Ota yhteyttä, niin sovitaan yksityisesittelyaika. Tervetuloa ihastumaan! Lisätiedot ja esittelyt: Petri Vuorela, LKV puh. 040 5826 123 petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

https://www.etuovi.com/kohde/9934066?haku=M1378281523


Härmälänkatu 30 A 10, Tampere


Huipputilaisuus ensiasunnon ostajalle / asuntosijoittajalle: Jykevästä remontoidusta kivitalosta vapautumassa ylimmän kerroksen päätykaksio, josta vehreät näkymät kahteen suuntaan. Hyvät yhteydet. Bussipysäkit melkein vieressä Nuolialantiellä, tai hyötyliikunnalla Pyhäjärven rantaa pitkin kävely-/pyöräteitä keskustaan vain reilu 3 km. Ota yhteyttä, niin sovitaan yksityisesittelyaika. 

Tervetuloa ihastumaan! Lisätiedot ja esittelyt:

 Petri Vuorela LKV, puh. 040 5826 12, petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

https://www.etuovi.com/kohde/9890064?haku=M1386642423

Poukamankatu 4 G, Tampere

MYYTY! Hieno, kauttaaltaan uusittu iso rivitalon päätyhuoneisto erinomaisella paikalla Etelä-Hervannassa, lähellä Suolijärveä. Huoneisto sijaitsee metsän vieressä, ei läpikulkuliikennettä ja turvallinen asuinpaikka lapsiperheelle, jossa on tilaa harrastaa. Asunnossa täysin uusittu keittiö, joka soveltuu vaativallekin kulinaristille. Alakerran saunaosaston yhteydessä varaava takka, joka luo oman tunnelmansa sekä etelään päin oleva koko huoneiston levyinen (11m pitkä) iso parveke, johon mahtuu useampikin pöytä. Yhtiö on oma tonttinen. Tästä pitkäksi aikaa huoletonta, remonttivapaata asumista! Autotallipaikka autolle.

 Esittelyt/ myynti: Rita Kankaanpää puh. 0400433948 rita.kankaanpaa@kivilinnalkv.fi

https://www.etuovi.com/kohde/9929442?haku=M1386194377Tuulensuuntie 3, Ikaalinen

(Etuovessa kohde: 9702214)

Hyvällä pohjaratkaisulla oleva kolmio Ikaalisten keskustassa palveluiden ja järven lähellä. Huoneisto on valoisa ja ruokailutilasta näkymä Kyrösjärvelle. Kylpyhuoneeseen on laitettu oma sauna, jossa voi helposti nauttia makoisista löylyistä. Kivana yksityiskohtana ruokailutilan hyvin valoa tuovat kulmaikkunat.
Taloyhtiöllä upea laitettu saunaosasto, jonka yhteydessä lasitettu parveke järvelle päin.
Asunto on siisti ja hyvin pidetty. Taloyhtiöllä on hyvä maksuvalmius ja ei ole lainaa, vaikka tehty paljon uudistuksia.
Mahdollisuus venepaikkaan kävelymatkan päässä. Huoneisto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa.
Muuttamaan pääset nopeasti.
Soita ja varaa aika esittelyyn!
Esittely/ myynti:
Rita Kankaanpää
0400 433948

https://old.etuovi.com/kohde/9702214?haku=M1369710497Honkiniementie 25, Nokia

(Etuovessa kohde: 9410238)

Pyhäjärven rannasta vapautumassa mökkeilijän unelma:
Tässä huikea mahdollisuus kaikille kiinnostuneille ostajaehdokkaille, koska myyjä voi ottaa vaihdossa vastaan osasuorituksena kauppahinnasta kaikkea kaupallista asunnoista autoihin yms.
Tutkitaan tapauskohtaisesti.
Oma rantatontti 2010 m2, jossa omaa rantaviivaa n. 35 metriä.
Rantasauna + mökkirakennus, jotka ovat kunnostettu kattavasti salaojineen vuonna 2018.
Upeat näkymät järvelle ja saunalle verannalta, jonka sisäseinän sähkötaulu on uusittu.
Mökin päätyverannalta käynti keskelle rakennusta tilavaan ja valoisaan tupaan, josta käynti vasemmalle makuuhuoneeseen ja oikealle puolelle mökin sivukeittiöön, josta myös käynti ulos.
Mökin sivukeittiössä vanha sähköhella ja jääkaappi.
Rantasaunassa nyt mm. uudet ikkunat, ovet, peltikatto, ilmalämpöpumppu + sähköinen lattialämmitys laatoitetun osan alla, täysin uusittu sauna jonka puulämmitteisessä kiukaassa on 240 kg kiviä takaamassa löylyjen riittävyyden. Lisäksi saunan edustalla iso uusi terassi, jonka jatkeena pitkä laituri. 


Laiturista Laukontorille vesijetillä vain n. 30 minuuttia. Autolla suunnilleen sama aika, eli hyvät nopeat yhteydet.Naapurustossa on haettu ja saatu lupia ympärivuotiseen asumiseenkin, joten tässä kohteessa on paljon potentiaalia.

Ota yhteyttä, niin sovitaan yksityisesittelyaika.
Lisätiedot ja esittelyt:
Petri Vuorela, LKV
puh. 040 5826 123
petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

https://old.etuovi.com/kohde/9410238?sc=M1369394632&pos=5Kirkkotie 101, Tampere

(Etuovessa kohde: 9854221)

Loiva etelärinnetontti upeilla näkymillä. Rantaoikeus sekä oikeus vesialueisiin. Pihaliittymä tontille tulee olemaan Tapulilahdentieltä.
Ajoaika Treen keskustasta vain alle 1/2 h.
Veneyhteydet Näsijärven vesistöä pitkin etelään Treelle ja pohjoisiin Virroille asti. Maisansalon vierasvenesatama, kesäterassi, ravintolapalvelut yms. noin 3 km päässä.
Tästä edullisesti tontti, jolle voit rakentaa unelmiesi talon ympärivuotiseen asumiseen, ja saat kaupan päälle kesämökin kaltaisen luonnonrauhan sekä puiden välistä pilkottavat näköalat Näsijärven vesistön Kirkkojärvelle, johon syysmyrskyt eivät pääse puhaltamaan isoilta vesiltä Teiskonsalmen läpi.
Tämä tontti kuuluu Tampereen Teiskon kirkonseudun osayleiskaavaan, jonka Aitolahti-Teisko rantayleiskaavaan 1989 tehdyn muutoksen mukaan kyseinen AO-3 merkitty asuntoalue on varattu erillispientaloille.
Tampereen kaavoituksen mukaan tälle tontille saa hakea poikkeuslupaa.
Tällöin asuinrakennuksen kerrosala voisi maksimissaan olla 300 m2.
Kunnallistekniikka tontin vieressä.Lisätiedot ja esittelyt:
Petri Vuorela, LKV
puh. 040 5826 123
petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

https://www.etuovi.com/kohde/9854221?sc=A2288P-A2288P&pos=1